Ad-hoc data extraction

Er I trætte af at copy/paste fra mange forskellige websites?

Big 2 Great tilbyder Ad-hoc data udtræk. I behøver kun specificere hvilke informationer I skal bruge, samt deres internetadresse, så klarer vi resten.

Vi tilbyder Ad-hoc dataudtræk når du har behov for et enkelt udtræk af data, eksempelvis ved udarbejdelse af en rapport. I skal kun specificere hvilke data I ønsker og fra hvilke kilder, samt i hvilket format du ønsker de leverede data. Vi tilbyder mange formater såsom Excelark, database dump, XML, SPSS, CSV og andre. Vi står for opsætningen af BIGCRAWLER og indhentning af data, udtræk af de ønskede informationer samt strukturering i det ønskede format. Når vi har leveret data kan du gå direkte i gang med analysen i dit foretrukne analyseprogram.

Skal I introducere et nyt produkt til et marked, anbefaler vi et Ad-hoc data udtræk for at få det bedste overblik over marked, forhandlere og konkurrenter. Dette danner grundlag for en meget mere præcis markedsundersøgelse.

 

Vi tilbyder også konsulentydelser i forbindelse med analysen af data, udarbejdelse af statistikker og visualisering af data – både til rapporter og web.

Kontakt os for at høre mere og få et tilbud.