Om os

Big2Great er en dataindsamlings- og analysevirksomhed med udgangspunktet i systemet BIGCRAWLER. Big2Great udspringer af behovet for at indsamle data på en effektiv og automatiseret måde. Mange sider viser vigtige informationer med forskellige struktur, semistruktureret eller helt ustruktureret, hvilket gør det svært og omkostningsfuldt at indsamle og sammenligne data. Det problem forsøger vi at løse med BIGCRAWLER, der kan indsamle, udtrække og strukturere data på en effektiv måde.

Vi ønsker at give vores kunder et stærkere datagrundlag for deres analyser. Vi leverer et stort og detaljeret datagrundlag, der giver mere præcise analyser. De mange detaljer åbner også muligheden for nye analyser og dermed ny viden og indsigt. Vores mål er, at den store mængde data der er tilgængelig online, ikke bare skal være stor (From Big data), men også skal give stor værdi (to Great value).

 

BIG – Vi indsamler store mængder af data til vores kunder. GREAT – Vi strukturerer ustrukturerede data så de skaber stor værdi for vores kunder